در این مقاله قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم که تناژ آسانسور کارگاهی چگونه محاسبه می شود؟

ماشین های صنعتی بسیاری این روز ها در کار های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. به طور مثال شما می توانید در صنعت بزرگ ساختمان سازی و ساخت برج های بلند وسایل و ماشین هایی را مانند تاور کرین ها یا آسانسور ها و بالابر های کارگاهی مشاهده نمایید. هر کدام از این ماشین های صنعتی کاربرد های خاص خود را دارند و به طور کلی موجب سهولت و آسانی و سرعت بخشیدن به کار ها می شوند. آسانسور های کارگاهی نیز کاربرد های بسیار زیادی در صنایع مختلف دارند. از این وسیله علاوه بر ساختمان سازی می توان در پل سازی، ‌کشتی سازی، راه سازی، معادن و غیره نیز استفاده های بسیار زیادی نمود.

آسانسور های کارگاهی و صنعتی علاوه بر این که تا ارتفاعات بسیاری بالا می روند، می توانند به سمت پایین زمین هم برای ساخت تونل ها بروند. پس می توان گفت که کاربرد های بالابر های کارگاهی بسیار زیاد می باشد. هر آسانسور صنعتی و کارگاهی دارای شرایط مخصوص به خود می باشد. برای این که بتوانید از این وسیله در روند کاری خود استفاده نمایید باید خصوصیات آسانسور را با استفاده از پروژه خود مشخص نمایید. در این مقاله یکی از مهم ترین مسائل در ارتباط با آسانسور های کارگاهی بررسی می شود که تناژ بالابر نامیده می شود. برای خرید آسانسور های کارگاهی می توانید به مرکز یگانه کرین مراجعه نمایید.

مقدمه

آسانسور های کارگاهی جزء ماشین آلات بسیار کاربردی در صنایع مختلف هستند که برند های بسیار زیادی هم در کل دنیا آن ها را ارائه می دهند. از جمله این برند های بسیار معروف در زمینه تولید آسانسور های کارگاهی می توان به برند آلیماک اشاره نمود. این برند سوئدی یکی از بهترین و شناخته شده ترین برند های دنیا می باشد که انواع ماشین آلات صنعتی را ارائه می دهد.

آسانسور های کارگاهی در صنایع مختلفی مانند ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند. این ماشین می تاواند انسان ها و ابزار و وسایل را تا ارتفاع مشخص شده ای بالا ببرد. البته برای کار های زیر زمینی هم از آسانسور های کارگاهی استفاده می شود. به طور مثال در پروژه های مربوط به ساخت خطوط مترو زیر زمینی از این وسیله بسیار استفاده می شود. برای این که بتوانید آسانسور کارگاهی مورد نظر پروژه خود را انتخاب نمایید لازم است تا از شرایط و مشخصات وسیله اطلاع کافی داشته باشید. یکی از مهم ترین اطلاعات در ارتباط با وسیله مورد نظر،‌ تناژ ‌آن می باشد. اما منظور از تناژ آسانسور کارگاهی چیست؟! در بخش های بعدی مقاله در ارتباط با این موضوع صحبت می کنیم.

منظور از تناژ آسانسور کارگاهی چیست؟

آسانسور های کارگاهی انواع مختلفی دارند. برند های مختلفی به تولید و ارائه آسانسور های کارگاهی می پردازند. به طور مثال می توان به معروف ترین برند آسانسور کارگاهی یعنی برند آلیماک اشاره نمود. زمانی که شما به عنوان کارفرما تصمیم به خرید یا اجاره آسانسور های کارگاهی می گیرید، باید جزئیات بسیاری از این وسیله را بررسی نمایید. در واقع شما باید با توجه به نوع پروژه خود آسانسور کارگاهی یا بالابر کارگاهی مورد نیاز را انتخاب نمایید.

یکی از مهم ترین نکاتی که در ارتباط با آسانسور های کارگاهی به آن اشاره می کنیم و لازم است تا برای هر پروژه مورد بررسی قرار گیرد، تناژ یا ظرفیت آسانسور های کارگاهی می باشد. هر آسانسور کارگاهی و صنعتی دارای تناژ‌ خاصی است که این تناژ تعیین کننده نوع کار وسیله خواهد بود. اگر شما در سایت کاری خود برای جا به جایی ابزار و سایل بزرگ تر کار می کنید، لازم است تا آسانسور های کارگاهی با تناژ ها و ظرفیت های بالا تر را خریداری نموده یا اجاره کنید.

اما اگر در پروژه شما جا به جایی ابزار و وسایل با حجم و ابعاد بالا تری صورت نمی گیرد، می توانید از آسانسور های کارگاهی با تناژ های پایین تر استفاده نمایید. از این رو نوع پروژه شما می توانند تعیین کننده تناژ وسیله باشد. به طور مثال می توانید آسانسور کارگاهی با تناژ دو تن یا چهار تن یا یک تن را خریداری نمایید. برای خرید یا اجاره آسانسور های کارگاهی با تناژ مورد نظر و از برند های معتبر لازم است تا به مراکزی معتبر مراجعه نمایید. یکی از معتبر ترین مراکز در این زمینه و برای ارائه خدمات آسانسور های کارگاهی مرکز یگانه کرین می باشد.

خرید آسانسور کارگاهی با تناژ معین

در بخش های قبلی مقاله ما در ارتباط با تناژ آسانسور های کارگاهی صحبت کردیم و در این باره به بررسی تناژ آسانسور های کارگاهی پرداختیم. اما برای خرید آسانسور های کارگاهی باید به تناژ این وسیله هم توجه داشته باشید. دقت کنید که شما باید خرید را از شرکت های معتبر انجام دهید. برای خرید آسانسور های کارگاهی با تناژ مشخص شده می توانید به مرکز یگانه کرین مراجعه نموده و پس از مشورت با متخصصان و مهندسان در این زمینه به نتیجه نهایی دست پیدا کنید. برخی از مدل های آسانسور های کارگاهی با تک کابین ارائه می شوند و در تناژ های مختلفی هستند.

به طور مثال شما می توانید مدل تک کابین آسانسور های کارگاهی را با تناژ های هزار کیلوگرم یعنی یک تن و هزار و دویست کیلوگرمی خریداری نمایید. برخی از مدل های آسانسور های کارگاهی با توجه به تناژ‌ خود دارای دو یا سه موتور هستند. به طور مثال نوعی از آسانسور های کارگاهی  تک کابین وجود دارد که بدون وزنه تعادل می باشد و تناژ‌آن نیز دو هزار کیلوگرم می باشد.

این مدل از آسانسور های کارگاهی دارای سه موتور یازده کیلو واتی هستند. یکی دیگر از مدل ها برای خرید آسانسور های کارگاهی می توان به مدلی تک کابیت با وزنه تعال هزار کیلوگریمی و در تناژ‌های دو هزار کیلوگرمی اشاره نمود. این مدل نیز دارای دو موتور یازده کیلو واتی می باشد. هر کدام از این مدل های و مدل های دیگر کاربرد های خاص خود را دارند. شما برای کار در پروژه مورد نظر خود باید مدل مورد نظر آسانسور را انتخاب نمایید.

منابع:

http://www.demo-skills.com/workshops/elevator-pitch-workshop

https://www.christine-morlet.com/workshops/elevator-pitch/

 

چه برندهای آسانسور کارگاهی را میتوان در بازار ایران خرید کرد؟
۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵