در حال حاضر، پروژه های صنعتی اساساً با استفاده از رویکرد پیش ساخته ساخته می شوند. ماژول ها در تاسیسات خارج از سایت تولید می شوند و با تریلرهای حمل و نقل به محل ساخت و ساز منتقل می شوند . در آنجا با جرثقیل های سیار بلند می شوند. یکی از رمزهای موفقیت پروژه های صنعتی مدولار، برنامه ریزی کارآمد جرثقیل است . شامل بررسی مسیر برای یافتن اینکه آیا یک جرثقیل مسیر قابل قبولی دارد یا خیر؟ در این مقاله از وب سایت یگانه کرین ما به بررسی مسیر بالابر جرثقیل موبایل در پروژه های سنگین صنعتی پرداخته ایم. اگر تمایل به کسب اطلاعات دقیق تر در ارتباط با انواع تاور کرین ها یا آسانسور های کارگاهی دارید می توانید با متخصصان یگانه کرین در تماس باشید.

برای خرید تاورکرین و اطلاع از قیمت ها باش ماره های درج شده درس ایت تماس بگیرید.

بررسی مسیر بالابر جرثقیل موبایل در پروژه های سنگین صنعتی

بررسی مسیر بالابر جرثقیل موبایل در پروژه های سنگین صنعتی نشان می دهد که ارتفاع، محدوده عملیاتی جرثقیل (CFOR) بر اساس ظرفیت و مجوزهای جرثقیل و همچنین محدودیت های سایت محاسبه می شود. منطقه برداشت (PA) با کسر مناطق انسداد زمین از CFOR محاسبه می شود. موقعیت های نسبی نقطه تنظیم ماژول، CFOR و PA برای تعیین امکان مسیر آسانسور در هر سطح و همچنین ترکیب ارتفاع پروژه بررسی می شوند. این روش برای بررسی مسیر کل سایت ها کاملاً خودکار بوده و نتایج با توجه به پیشرفت پروژه با تغییرات سایت پاسخ می دهند.

برای اجاره تاورکرین و اطلاع از قیمت های با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

صفر تا صد ایمنی تاور کرین ها یا جرثقیل های برجی

با این حال باید بدانید که مدیریت چنین بالابرهای سنگین هزینه بر و دشوار است، به گونه ای که برنامه ریزی موثر کلید نتایج مطلوب پروژه است. حجم قابل توجهی از تحقیقات در مورد برنامه ریزی بالابر سنگین در دو دهه گذشته در مناطق مختلف انجام شده است، از جمله موقعیت بهینه جرثقیل بر اساس ظرفیت و مجوزها.

استفاده از فناوری های پیشرفته در بررسی مسیر بالابر جرثقیل موبایل در پروژه های سنگین صنعتی

با مطالعات صورت گرفته، فناوری های جدیدی برای بررسی مسیر بالابر جرثقیل موبایل در پروژه های سنگین صنعتی پیشنهاد شده است. این فناوری های جدید دارای مزایای بسیار زیادی هستند . می توانند به بهترین روند مسیریابی کمک زیادی کنند. استفاده از فن آوری پیشرفته برای کمک با برنامه ریزی مسیر برای عملیات ساختمانی و یک سیستم مبتنی بر Google Earth که می تواند مسیرهای حمل و نقل را برای تاور کرین ها بهبود بخشد به درستی در حال بررسی است.

برنامه ریزی مسیر بالابر جرثقیل امکان حرکت جسم بلند شده را از محل برداشت تا محل نهایی بررسی می کند. روش فعلی صنعت در زمینه برنامه ریزی مسیر آسانسور عمدتا به شهود و تجربه متکی است. بنابراین فاقد کارایی و مستعد خطا است. در همین حال، ماهیت پروژه های سنگین صنعتی باعث می شود که برنامه ریزی مسیر حرکت بالابر جرثقیل برای این پروژه ها به ویژه چالش برانگیز باشد.

برای اینورتر کردن تاورکرین و دریافت مشاوره از متخصصان با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرد.

پروژه های سنگین صنعتی پویا هستند . به روزرسانی سریع نتایج برنامه ریزی مسیر ضروری است. علاوه بر آن سایت های پروژه های صنعتی پیچیده هستند. معمولاً محدودیت های بیشتری نسبت به سایر پروژه ها دارند. تحقیقات انجام شده در زمینه برنامه ریزی مسیر تاور کرین ها یاجرثقیل های برج، عمدتاً بر توسعه الگوریتم ها و ابزارهای رایانه ای برای تولید مسیرهای آسانسور دقیق و کاهش مولفه های انسانی در روند برنامه ریزی متمرکز بوده است.

به طور مثال روش برنامه ریزی حرکت رباتیک (Lozano-Pérez 1983) هنوز یک روش محبوب برای توسعه الگوریتم های برنامه ریزی مسیر حرکت جرثقیل های موبایل است. که در آن جرثقیل ها معمولا با چند درجه آزادی عمل می کند. این در حالی است که روش های دیگری هم برای بررسی مسیر بالابر جرثقیل موبایل در پروژه های سنگین صنعتی اعلام شده است.

الگوریتم های مختلف برای بررسی مسیر

برای بررسی مسیر بالابر جرثقیل موبایل در پروژه های سنگین صنعتی الگوریتم های بسیاری ارائه شده است. یکی از این الگوریتم ها به جهت برنامه ریزی مسیر، الگوریتم ژنتیک است . این الگوریتم از زمان شروع تا به امروز کارایی بسیاری داشته است. در تحقیقی که در این باره شد، دانشمندان جرثقیل را در یک محیط مجازی که بدون برخورد است مدل سازی کردند . مسیر های کارآمد برای جرثقیل های مجازی را از طریق الگوریتم های مختلف مانند الگوریتم ژنتیک بررسی کردند. اخیرا دانشمندان روشی را برای برنامه ریزی الگوریتم مسیر به طور خودکار برای جرثقیل های موبایل ایجاد کرده اند. که صحنه استقرار جرثقیل را به فضای پیکربندی تبدیل می کند . و روش جستجوی مسیرهای احتمالی (PRM) را برای جستجوی مسیرهای بدون برخورد استفاده می کند. با این حال برای تسهیل بررسی مسیر ماژول در کل سایت، مگا پروژه های صنعتی به سیستم بررسی آسانسور مسیر باید عمومی تر باشند.

جدید ترین الگوریتم های بررسی مسیر

دانشگاه آلبرتا کانادا تحقیقات بسیاری را برای بررسی مسیر بالابر جرثقیل موبایل در پروژه های سنگین صنعتی انجام داده است. از جمله الگوریتمی برای بلند کردن وسایل خاص یا برنامه ریزی منابع برای ماژول های بلند. در عین حال تحقیقاتی جدید تر هم در این باره صورت گرفته است. در مالعاتی خاص، الگوریتم بررسی مسیر از بررسی فقط یک ارتفاع تا بررسی چندین ارتفاع پروژه گسترش می دهد. در این تحقیق، بررسی مسیر کاملاً خودکار در یک پروژه صنعتی در حال انجام به دست می آید و اجرا می شود، که باعث کاهش اجزای انسانی درگیر در روند برنامه ریزی می شود. از این رو روند بررسی مسیر بالابر جرثقیل موبایل در پروژه های سنگین صنعتی با دقت بیشتری صورت می گیرد.

برای خرید تاورکرین دست دوم و دریافت مشاوره از متخصصان با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

بالابر هیدرولیکی چیست و چه کاربرد هایی دارد

نکته اساسی این است که برنامه های مربوط به مدیریت جرثقیل با توجه به الگوریتم های جدید به سه بخش تقسیم می شود:

  • برنامه ریزی و بهینه سازی جرثقیل پیشرفته (ACPO)
  • شبیه سازی پیشرفته در عملیات جرثقیل صنعتی (ASICO)
  • برنامه بر اساس روش پیشنهادی در مقالات تحقیقی دانشگاهی جدید

دقت کنید که ACPO مکان های احتمالی جرثقیل را برای هر ماژول در موقعیت تعیین شده خود محاسبه می کند.البته با توجه به ترقی و قدرت بالابری جرثقیل! در حالی که ASICO توالی بالابری ماژول ها را بر اساس مسائل منطقی بالابر ایجاد می کند. در ارتباط با رویکرد مسیر می توان نکات بسیار مهم تری را در نظر داشت. علاوه بر این، از آنجا که ساختار پروژه شامل اجزای انباشته شده است که می توان آنها را به صورت جعبه های مستطیلی ساده کرد، می توان طرح سایت سه بعدی (سه بعدی) را از لحاظ ارتفاعات سایت توصیف و نمایش داد. همین امر به بررسی مسیر بالابر جرثقیل موبایل در پروژه های سنگین صنعتی کمک زیادی می کند.

منابع:

https://ascelibrary.org/doi/abs/10.1061/%28ASCE%29CO.1943-7862.0000740

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0926580512002373

https://www.researchgate.net/publication/269873316_Automated_Method_for_Checking_Crane_Paths_for_Heavy_Lifts_in_Industrial_Projects

https://www.researchgate.net/publication/257371569_A_methodology_for_mobile_crane_lift_path_checking_in_heavy_industrial_projects

 

 

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵