رایج ترین نشانه ها جهت تعویض سیستم بالابر

امروزه در اکثر پروژه های ساختمان‌ سازی و یا مکان های تجاری از بالابرها استفاده زیادی می شود. حالا فرض کنید اگر این بالابرها یک مرتبه دچار مشکل شده و خراب شوند، چه مشکلاتی پیش خواهد آمد و چقدر کار به تعویق می افتد.

اگر تعمیر و عیب ‌یابی بالابرها به موقع انجام شود و فرد مسئول، نشانه ها جهت تعویض سیستم بالابر را به موقع جدی بگیرد، مطمئنا خرابی بالابرها خیلی کمتر اتفاق خواهد افتاد. در ادامه این مقاله به رایج ترین نشانه ها جهت تعویض سیستم بالابر می پردازیم.

برای اینورتر کردن آسانسورکارگاهی با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

بالابر چیست؟

بالابر کارگاهی وسیله ‌ایی است که از آن برای جا‌بجایی مصالح و همچنین حمل افراد و مصالح در ساخت و ساز استفاده می‌ شود.

بالابرهای کارگاهی به دلیل استفاده در محیط‌ های شلوغ و با رفت و آمد زیاد و وزن زیاد بارهایی که توسط آن ‌ها جابجا می‌ شود، باید دارای ایمنی بسیار بالایی باشند.

بالابرهای کارگاهی دارای دو نوع ثابت و متحرک (سیار) هستند.

از بالابر کارگاهی متحرک برای جابجا کردن وسایل سنگین استفاده می ‌شود.

بالابرهای کارگاهی ثابت به سه نوع بالابر کارگاهی ثابت هیدرولیک جک مستقیم، بالابر کارگاهی ثابت زنجیری یا کابلی هیدرولیکی و بالابر کارگاهی ثابت آکاردئونی تقسیم بندی می شوند.

10 نکته برای اطمینان از ایمنی آسانسور کارگاهی

از طرف دیگر نیز از نظر فناوری بالا رونده، بالابرهای کارگاهی ثابت به دو نوع نوار دنده ‌ایی و وینچی تقسیم بندی می ‌شوند. البته نوع نوار دنده‌ ایی، ایمن‌ ترین نوع آن‌ ها است.

برای خرید آسانسور کارگاهی دست دوم با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

از بالابرهای کارگاهی متحرک در صنعت ساختمان به دلیل ماهیت این صنعت مورد استفاده قرار می‌ گیرد و از بالابرهای ثابت در صنایع مختلف دیگر استفاده می ‌کنند.

به طور کلی از بالابرها در دودکش‌ ها، برج‌ های انتقال، دکل ‌ها، پل ‌ها، تونل ‌ها، نیروگاه ‌ها، برج های انتقال ذغال‌ سنگ، سیلو ها، برج ‌های ارتباطی و … مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

ساده‌ترین نوع بالابرهای ساختمانی، بالابرهای مصالح هستند که در آن ‌ها باکت حمل مصالح به یک سیم متصل می شود و با شروع به کار الکتروموتور، می‌ توان مصالح را در بین طبقات جابجا کرد. ظرفیت بالابر مصالح فقط بر حسب وزن بیان می شود. این بالابرها معمولا با ظرفیت ‌های ۱۵۰ تا ۱۰۰۰ کیلوگرم طراحی می شوند.

برای تعمیر و اورهال آسانسور کارگاهی با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

رایج ترین نشانه ها جهت تعویض سیستم بالابر:

یک سری نشانه ها وجود دارند که فرد مسئول با مشاهده آن ها باید هر چه زودتر نسبت به تعویض سیستم بالابر اقدام کند. رایج ترین این نشانه ها جهت تعویض سیستم بالابر شامل موارد زیر است:

  • صدای جیغ کشیدن جک هنگام بالا رفتن بالابر:

    اولین دلیل این نشانه می تواند ناشی از کیپ بودن پکینگ پیستون بالابر باشد که هنگام بالا رفتن با دیواره لوله سیلندری جک، سایش زیادی پیدا خواهد کرد. دلیل دیگر این نشانه می تواند ناشی از، از بین رفتن لنت های کفشک بالابر باشد. این دلیل به ندرت پیش می آید.

  • ریش ریش شدن سیم بکسل بالابر:

    یکی از علائم خرابی سیم بکسل های بالابرها، ریش ریش شدن آن ها می باشد. برای حل این مشکل، باید فورا سیم بکسل مورد نظر تعویض شود.

  • روغن ریزی سیم بکسل بالابرها:

    اگر سیم بکسل بالابر، روغن زیادی بدهد، این مشکل می تواند نشان دهنده خرابی سیم بکسل ها باشد. یکی دیگر از دلایل این مشکل می تواند دمای زیاد محلی که بالابر در آن وجود دارد، باشد.

  • سرعت کم هنگام پایین آمدن بالابر:

    یکی از علت های این نشانه می تواند ناشی از کثیف شدن فیلترهای ورودی شیر های بالابر باشد. اگر بعد از تمیز کردن شیر بالابر، مشکل برطرف نشد، این مشکل می تواند به دلیل نمد روغندان های نصب شده بر روی ریل باشد که از مسیر خود خارج شده و عمل روغنکاری را انجام نمی دهد.

برای صدور سرتیفیکیت آسانسورکارگاهی با شماره درج شده در سایت تماس بگیرید.

  • سرعت کم هنگام بالا رفتن بالابر:

    یکی از علت های این نشانه می تواند ناشی از بهم ریختن تنظیمات شیرهای بالابر باشد. علت دیگر این نشانه می تواند ناشی از کثیف شدن فیلتر نصب شده بر روی پمپ بالابر باشد.

  • روغن ریزی جک بالابر:

    ممکن است جک بالابر چه از نوع گلو آب بند و چه از نوع پیستونی، دچار روغن ریزی شود. این مشکل به دلیل خط و خش برداشتن و یا خراب شدن پکینگ ها است. به مرور زمان این مشکل در همه جک های بالابری به وجود خواهد آمد.

  • زور زدن برای بالا رفتن در انتهای پایانی جک بالابر:

    علت این مشکل یا نشانه می تواند کمبود روغن پاور یونیت باشد.

  • کار نکردن کلید های شاسی فرمان بالابر:

    یکی از دلایل رایج این مشکل یا نشانه می تواند ناشی از شل شدن و یا قطع شدن سیم های داخل شاسی باشد.

  • صدای بیشتر از حد پاور یونیت بالابر:

    علت این مشکل می تواند ناشی از استفاده از پمپ های اسکرو به جای پمپ های معمولی باشد. البته استفاده از این پمپ ها در جاهایی که موتور بالابر ۳ فاز قرار دارد، تاثیر بیشتری در کاهش صدا می گذارد و تقریبا صدا را به صفر می رساند. علت دیگر این مشکل می تواند استفاده از پاور یونیت دارای موتور غوطه ور در روغن باشد.

  • شوک هنگام استارت در زمان بالا رفتن و پایین آمدن بالابر:

    برای رفع این مشکل می توان از شیرهای بلین ۲ بوبین به جای شیرهای معمولی استفاده کرد.

برای خرید انواع آسانسورکارگاهی با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

سخن آخر:

بالابر کارگاهی وسیله ‌ایی است که از آن برای جا‌بجایی مصالح و همچنین حمل افراد و مصالح در ساخت و ساز از آن استفاده می‌ شود.

یک سری نشانه ها وجود دارند که فرد مسئول با مشاهده آن ها باید هر چه زودتر نسبت به تعویض سیستم بالابر اقدام کند. رایج ترین این نشانه ها جهت تعویض سیستم بالابر شامل موارد زیر است: صدای جیغ کشیدن جک هنگام بالا رفتن بالابر، ریش ریش شدن سیم بکسل بالابر، روغن ریزی سیم بکسل بالابرها، سرعت کم هنگام پایین آمدن بالابر، سرعت کم هنگام بالا رفتن بالابر، روغن ریزی جک بالابر، زور زدن برای بالا رفتن در انتهای پایانی جک بالابر، کار نکردن کلید های شاسی فرمان بالابر، صدای بیشتر از حد پاور یونیت بالابر، شوک هنگام استارت در زمان بالا رفتن و پایین آمدن بالابر.

چک شدن و سرویس کردن بالابر یکی از روش هایی است که می تواند از بروز مشکلات و نشانه های بالا، جلوگیری کند. می توان با کمک گرفتن از تعمیرکار حرفه ایی مشکلات بالا را برطرف کرد. اما اگر هر کدام از این مشکلات به دلایلی برطرف نشدند، می توان سیستم بالابر را تعویض کرد.

برای اجاره آسانسور کارگاهی با شماره های درج شده درسایت تماس بگیرید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵