راه اندازی آسانسور کارگاهی کاری کاملا تخصصی است و انجام آن باید توسط افراد متخصص در این زمینه صورت بگیرد. مونتاژ و دمونتاژ آسانسور کارگاهی هیز مراحلی دارد که هر کدام باید به دقت انجام شود تا در حین انجام کار مشکلی هر چند کوچک پیش نیاید. قبل از مونتاژ آسانسور کارگاهی باید در ابتدا قدرت باربری آسانسور مورد ارزیابی قرار بگیرد. زیرا همان طور که می دانید استفاده از بار سنگین در آسانسور کارگاهی با قدرت تحمل پایین می تواند خطراتی جبران ناپذیر را به همراه داشته باشد. همچنین باید به قدرت ارتفاع گیری آن نیز توجه کرد رعایت تمامی این نکات گفته شده می تواند عملیات ساختمان سازی را برای شما بی خطر کند. در اینجا قصد داریم در مورد مونتاژ و دمونتاژ آسانسور کارگاهی بیشتر بحث کنیم.
جهت خرید تاور کرین کلیک کنید یا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
مونتاژ و دمونتاژ آسانسور کارگاهی احتیاج به یک تیم قوی و با تجربه در این کار دارد. در زمان مونتاژ و دمونتاژ آسانسور کارگاهی باید نکات ایمنی کاملا رعایت شود، تمامی عملیات مونتاژ باید طبق دستور العمل هایی که برای آن برنامه ریزی شده انجام پذیرد. بنابراین فرد متخصصی که برای مونتاژ آسانسور کارگاهی قصد اقدام دارد باید به این نکات توجه لازم را داشته باشد:
- نوع آسانسور کارگاهی برای مونتاژ و دمونتاژ آسانسور کارگاهی
- مشخصات بار و تعداد افرادی که قرار است جابه جا شوند
- تعداد کابل های بالابر
- تعیین ولتاژ
- برنامه مهاربندی زمانی که افزایش ارتفاع مجاز نیاز باشد
مونتاژ و دمونتاژ آسانسور کارگاهی
همانطور که میدانید مونتاژ کردن یعنی سر هم کردن و متصل کردن اجزا به یکدیگر. در مونتاژ کردن آسانسور کارگاهی نیز منظور از مونتاژ کردن متصل کردن اجزای آسانسور کارگاهی و قطعات آن به یکدیگر می باشد. فرآیند مونتاژ آسانسور کارگاهی با انجام فونداسیون شروع می شود، فونداسیون یکی از مهم ترین مراحل مونتاژ کردن آسانسور کارگاهی محسوب می شو زیرا قرار است آسانسور کارگاهی را بر روی خود نگه دارد و به عنوان یک پایه عمل کند. فونداسیون با بتن ساخته می شود بنابراین از استقامت بالایی برخوردار است.
توجه به شرایط جوی در مونتاژ و دمونتاژ کردن آسانسور کارگاهی اهمیت بالایی دارد یعنی حداکثر بادی که در هنگام مونتاژ کردن آسانسور کاری گاهی باید 36 کیلومتر در ساعت باشد. باید توجه داشت در زمان مونتاژ کردن انشعابات برق در کنار آن وجود نداشته باشد و حداقل فاصله داشته باشد. نکته ای که بهتر است قبل از مونتاژ کردن به آن توجه داشته باشید این است که از اصل بودن قطعات استفاده شده اطمینان حاصل بفرمایید.
جهت خرید آسانسور کارگاهی کلیک کنید یا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید
به برند قطعات دقت کنید مسلمه قطعات فرانسوی کیفیت بالاتری نسبت به قطعات چینی دارند و اگر از قطعات چینی استفاده می شود تمامی قطعات چینی باشد و اگر فرانسوی است تمامی آن فرانسوی باشد. از هر دوی آنها به طور همزمان استفاده نکنیم زیرا در حین کار ممکن است به شکل برخورد کنید. تمامی اجزای آسانسور کارگاهی مانند ریل ها ها باید طبق قوانین مونتاژ شوند، و به بی چفت و بست شده باشند زیرا برای حمل مصالح ساختمانی که بسیار سنگین هستند مورد استفاده قرار می گیرند و این مسئله اهمیت بالایی دارد. در هنگام مونتاژ آسانسور کارگاهی بهتر است هیچ کس در آن اطراف تردد نکند.
عدم توجه به مونتاژ و دمونتاژ کردن آسانسور کارگاهی خطراف فراوانی را به همراه خواهد داشت. با مونتاژ قطعات آسانسور کارگاهی آشنا شدید حالا می خواهیم شما را با دمونتاژ آسانسور کارگاهی آشنا کنید. دمونتاژ کردن یعنی جدا کردن اجزای آسانسور کارگاهی و این عمل زمانی انجام می گیرد که کار پروژه ساختمانی به اتمام رسیده است. برای جدا سازی یا دمونتاژ کردن باید از جرثقیل استفاده کرد.
قیمت مونتاژ و دمونتاژ آسانسور کارگاهی
قیمت مونتاژ و دمونتاژ آسانسور کارگاهی بستگی به عوامل مختلفی دارد بعضی از این عوامل مانند:
- میزان ارتفاع آسانسور کارگاهی شما
- روش های نصبی که افراد متخصص در این زمینه از آنها استفاده می کنند
در كل راه اندازی آسانسور کارگاهی کاری بسیار حساس است و بنا به حساسیتی که در مونتاژ و دمونتاژ آسانسور کارگاهی در نظر گرفته می شود به همان نسبت قیمت این خدمات افزایش می یابد. به عنوان مثال متخصصین باید بتوانند آسانسور کارگاهی ر هم راستا و در مجاورت دقیق سازه قرار دهند زیرا رعایت نکردن فاصله میان سازه و آسانسور کارگاهی می تواند مشکلات زیادی را به وجود آورد. شما برای اطلاع یافتن از قیمت مونتاژ و دمونتاژ آسانسور کارگاهی می توانید با شماره های درج شده بر روی سایت ما تماس بگیرید، کارشناسان ما 24 ساعته برای دادن اطلاعات به شما آمادگی دارند.