الکتروموتور در بالابرها چیست؟ با گسترش شهر نشینی و رونق صنعت ساختمان سازی استفاده از آسانسورهای کارگاهی بیش از گذشته دارای اهمیت می باشد. بالابرها و آسانسورهای کارگاهی ابزاری هستند که برای جابجایی بار و مصالح ساختمانی و افراد مورد استفاده قرار می گیرد. ساخت پروژه های ساختمانی عظیم موجب شد تا آسانسورهای کارگاهی از ملزومات این صنعت به شمار رود و بدون وجود آسانسورهای کارگاهی ساختمانی سازی امری غیر ممکن می شود. 

جهت خرید آسانسور کارگاهی اسلامشهر کلیک کنید یا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

منظور از الکتروموتور در بالابرها چیست؟

ایمنی در آسانسورهای کارگاهی و بالابرهای مصالح ساختمانی یکی از مواردی است که در استفاده از این ابزار مهم باید مورد توجه کارفرمایان قرار بگیرد. در صورتی که ایمنی این ابزار رعایت نشود و تحت کنترل نباشد خطرات جانی در پی خواهد داشت. 

آسانسورهای کارگاهی و بالابرها را می توان به دو صورت تهیه کرد. شما می توانید با خرید یا اجاره بالابرها و آسانسورهای کارگاهی از شرکت های مطمئن در این زمینه پروژه ساختمانی خود را با خیال راحت اجرا کنید. 

عملکرد الکتروموتور در بالابرها چیست؟

به نظر شما منظور از الکتروموتور در بالابرها چیست؟ الکتروموتور موتوری است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل میکند. الکتروموتور در بسیاری وسایل برقی مورد استفاده قرار میگیرد. الکتروموتورها دارای توان و انرژی های متفاوتی هستند و این بستگی به نوع بالابر و ظرفیت آسانسورهای کارگاهی دارد. الکتروموتورها در انواع مختلفی وجود دارند که در اینجا به آنها اشاره کرده و در مورد آنها با شما صحبت می کنیم.

جهت اینورتر کردن آسانسور کارگاهی کلیک کنید یا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

انواع الکتروموتور در بالابرها چیست؟

انواع الکتروموتور در بالابرها چیست؟

الکتروموتور تکفاز

اولین موردی که می توان برای موضوع “الکتروموتور در بالابرها چیست” بیان کرد الکتروموتورهای تکفاز هستند. الکتروموتورهای تکفاز به وسیله برق شهری کار می کنند. این الکتروموتورها مناسب برای استفاده در آسانسورهای کارگاهی و بالابرهای مصالح ساختمانی می باشد. 

الکتروموتورها سه فاز

این نوع الکتروموتورها به وسیله برق سه فاز کار می کنند و به دلیل توان بالایی که دارند در صنایع سنگین مانند کشاورزی و پمپ های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع از الکتروموتور ها دارای سه سیم پیچ می باشند و یک زاویه 120 درجه می سازند. 

الکترو موتورهای ترمز دار

این نوع الکتروموتور دارای ترمز می باشد، در صورتی که در الکتروموتور های دیگر با کم شدن سرعت الکتروموتور از کار می ایستد. این نوع الکتروموتور ها مختص آسانسورهای کارگاهی می باشد. 

الکتروموتورهای ایمن یا ضد انفجار

این نوع از الکتروموتورها بسیار محکم و عایق بندی شده هستند و اگر در شرایط آتش سوزی قرار بگیرد از اشتعال و انفجار آن جلوگیری می شود. 

الکتروموتورها یکی از اعضای اصلی و حیاتی برای بالابرها و آسانسورهای کارگاهی به شمار می روند، زیرا هیچ آسانسور کارگاهی و بالابری بدون وجود آن کار نمیکند. بنابراین توجه به ایمنی و کارکرد صحیح در الکتروموتور ها از اهمیت بالایی برخوردار است. موارد نام برده به خوبی موضوع “الکتروموتور در بالابرها چیست” را نشان می دهد.

جهت خرید آسانسور کارگاهی کلیک کنید یا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

مولفه های انتخاب الکتروموتور در بالابرها چیست؟

آسانسورهای کارگاهی و بالابرها دارای قیمت های متفاوتی هستند و یکی از دلایل اصلی آن نوع الکتروموتور بکار رفته در آن می باشد. در اینجا به برخی مولفه ها برای انتخاب درست الکتروموتور ها می پردازیم.

توصیه می شود از الکتروموتورهای 3000 در بالابرها و آسانسورهای کارگاهی استفاده نشود. استفاده از این نوع الکتروموتور در کارهای ساختمانی به الکتروموتور آسیب جدی وارد می کند. علت اصلی آن تکان های شدید و ناگهانی در آن می باشد. به همین دلیل باید در نوع انتخاب موضوع “الکتروموتور در بالابرها چیست” توجه داشته باشید.

قدرت الکتروموتور در بالابرهای ساختمانی از 2 تا 10 اسب بخار متغیر می باشد.

تعداد دوران در الکتروموتورها از 1400 دور و 3000 دور در بالابرها رایج می باشد. 

منظور از انتخاب فاز الکتروموتور در بالابرها چیست؟

نکته ای که دوباره به آن اشاره می کنیم و یکی از مولفه های اصلی برای انتخاب الکتروموتور می باشد این است که از موتورهای با تعداد دور بالا به هیچ عنوان استفاده نکنید. زیرا در هنگام استفاده از آنها در جابجایی امکان واژگونی و خطر وجود دارد. 

جهت خرید آسانسور کارگاهی در شیراز کلیک کنید یا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

بنابراین در هنگام خرید و انتخاب الکتروموتور آسانسور کارگاهی و بالابرهای ساختمانی به متغیرهای زیر توجه داشته باشید:

  • سرعت؛
  • گشتاور کارکرد؛
  • ولتاژ؛
  • فرکانس منبع تغذیه.

در صورتی که توان الکتروموتور مشخص نباشد، می توان با در نظر گرفتن گشتاور خروجی توان مورد نیاز را مشخص کرد. دور الکتروموتور نیز با توجه به دور نهایی دستگاه متحرک انتخاب می گردد. معمولا 900، 1400 و 2900 دور می باشد. مواردی که گفته شد مولفه های مناسب برای موضوع “انتخاب الکتروموتور در بالابرها چیست” می باشند.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵