آسانسور کارگاهی در صنعت نفت و گاز

آسانسورها دارای انواع مختلفی هستند. یکی از انواع آن ها، آسانسور ها یا بالابر های کارگاهی می باشد. آسانسور های کارگاهی علاوه بر حمل و نقل افراد، برای حمل و نقل ابزار و وسایل هم مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از کاربردهای آسانسور کارگاهی، استفاده از آن ها در صنعت نفت و گاز می باشد. در ادامه مقاله زیر به کاربرد آسانسور کارگاهی در صنعت نفت و گاز می پردازیم.

برای اینورتر کردن آسانسورکارگاهی با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

آسانسور کارگاهی و صنعت نفت:

در شرایط آب و هوایی بد و نامناسب مانند هوای بسیار سرد و یا هوای بسیار گرم و همچنین در جایی که ارتفاع زیاد بلند نیست ولی استفاده از پله ها می تواند بسیار سخت و دشوار به نظر برسد، می توان از آسانسورهای کارگاهی برای سرعت و تسهیل امور و همچنین ایمنی در حین انجام کار استفاده کرد.

استفاده از آسانسور کارگاهی در صنعت نفت و گاز، بسیار مناسب است. جهت افزایش و بالا بردن سطح کیفی و کمی در اموری که با ساخت و ساز، تعمیر و مراقبت در صنایع نفت وگاز به کار می رود، می توان از آسانسور یا بالابر کارگاهی، به ویژه نوع چرخ دنده ایی آن استفاده کرد.

استفاده از آسانسور کارگاهی، باعث افزایش سطح کیفی و کمی در بازدهی افراد و پرسنل موجود در محل پروژه می شود و واضح است که در شرایط آب و هوایی نامناسب و بد استفاده از آسانسور و بالابر به جای پله تا چه حد موجب امنیت خواهد شد.

خرید آسانسور کارگاهی اسلامشهر

برای خرید آسانسور کارگاهی دست دوم با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

نحوه کار آسانسور کارگاهی در صنعت نفت و گاز:

آسانسورهای کارگاهی، دستگاه‌ های لولایی هستند که در اطراف یک لوله حفاری یا سایر تجهیزات لوله ‌ایی نفت (OCTG) بسته می‌ شوند تا به آسانی بلند کردن و پایین آوردن عنصر لوله آسانسور (نفت و گاز) به داخل یا خارج از سوراخ چاه را تسهیل کنند. دستگاه تحمل بار به خوبی در اطراف قطر خارجی OCTG قرار می گیرد. شانه اتصال ابزار بر روی آسانسور قرار می گیرد و به یک سطح باربر تبدیل می شود در حالی که آسانسور برای کنترل OCTG استفاده می شود. لولا به دستگاه اجازه می دهد تا OCTG را پس از برداشتن بار، باز و آزاد کند.

آسانسورهای کارگاهی در صنعت نفت و گاز، به صورت دستی، هیدرولیکی یا پنوماتیکی فعال می شوند. محرک به روشی اطلاق می شود که توسط آن لولای آسانسور کار می کند. آسانسورهای هیدرولیکی و پنوماتیکی نشان داده اند که ایمنی عملیات حفاری را بهبود می بخشند و راندمان را نیز افزایش می دهند.

انواع مختلف آسانسور کارگاهی برای ارتباط با لوله های مته، دهانه مته ها، محفظه ها یا آسانسورهای لوله ایی طراحی شده اند. مشخصات معمول آسانسورها شامل ظرفیت بار و اندازه اسمی است.

  • ظرفیت بار به حداکثر بار نامی که دستگاه قادر به تحمل آن است، اشاره دارد.
  • رتبه بندی اندازه اسمی برای تعیین محدوده قطر لوله ایی که آسانسور قادر به تحمل آن است، استفاده می شود. با توجه به تلورانسی که آسانسور باید در هنگام تماس با عنصر لوله ایی از خود نشان دهد، هر آسانسور فقط قادر است محدوده محدودی از قطر لوله را در خود جای دهد.

برای تعمیر و اورهال آسانسور کارگاهی با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

دلایل استفاده از آسانسور کارگاهی در صنعت نفت و گاز:

  • ایمنی در زمان انجام کار:

    یکی از مهمترین و اصلی ترین دلایل استفاده از آسانسور کارگاهی در صنعت نفت و گاز، ایمنی آن ها در زمان انجام کار می باشد. معمولا صنایع نفت و گاز و همچنین پالایشگاه ها دارای شرایط خاصی برای انجام کار هستند. در انجام اینگونه کارها معمولا چالش های بسیار زیادی پیش روی افراد است. عموما صنایع نفت و گاز و پالایشگاه های دیگر در شرایط جوی خاصی هستند که در آن ها، هوا بسیار گرم یا سرد می باشد. به همین خاطر برای انجام این کارها به ماشین های صنعتی خاصی نیاز است. آسانسور های کارگاهی دارای کاربرد های خاصی هستند و به همین دلیل، از شرایط سخت برای افراد و باربری وسایل در این شرایط جلوگیری می کنند. آسانسورهای کارگاهی، امنیت مناسبی را در زمان انجام کار، تامین می کنند. به همین خاطر، حضور آسانسورهای کارگاهی باعث می شود تا سطح کیفی کار بالا رفته و بازدهی پرسنل در کار ها زیاد شود. به دلایل بالا، ایمنی در انجام کار را می توان یکی از دلایل اصلی استفاده از آسانسور کارگاهی در صنعت نفت و گاز دانست.

برای صدور سرتیفیکیت آسانسورکارگاهی با شماره درج شده در سایت تماس بگیرید.

  • ضد انفجار بودن آسانسور های کارگاهی:

    صنایع نفت و گاز دارای شرایط بسیار خاصی در روند های کاری هستند. به همین خاطر، هر ماشین صنعتی کاری که در این پروژه ها مشغول است، باید شرایط ویژه خود را داشته باشد. یکی از دلایل اصلی استفاده از آسانسور های کارگاهی در صنعت نفت و گاز، ضد انفجار بودن آن ها و همچنین مقاومت آن ها در برابر حوادث می باشد. با توجه به شرایط خاص در سکو های نفتی، این مزیت می تواند یکی از مهم ترین مزیت های آسانسورهای کارگاهی باشد. به همین خاطر ضد انفجار بودن آسانسورهای کارگاهی باعث می شود تا علاوه بر امنیت، امکان کار در شرایط سخت هم برای این دستگاه موجود باشد.

برای اجاره آسانسور کارگاهی با شماره های درج شده درسایت تماس بگیرید.

کاربرد آسانسور کارگاهی در نیروگاه های مختلف:

در نیروگاه های مختلف مانند نیروگاه های ذغال سنگ، بویلرهای گاز، سیکل ترکیبی، برق آبی، هسته ایی، بادی و خورشیدی و یا نیروگاه های دیگر، یکی از بهترین روش ها برای حمل، انتقال و دسترسی عمودی راحت پرسنل و کارکنان، استفاده از آسانسور یا بالابر کارگاهی است.

استفاده از آسانسور کارگاهی در نیروگاه های مختلف، مزیت های فراوانی دارد، از جمله بالا بردن راندمان تولید کارخانه ها، بهره وری بالا و افزایش سرعت انجام کار. هرکدام از این موارد فوق، باعث کاهش هزینه های تولید خواهد شد.

سخن آخر:

استفاده از آسانسور کارگاهی در صنعت نفت و گاز، بسیار مناسب است. جهت افزایش و بالا بردن سطح کیفی و کمی در اموری که با ساخت و ساز، تعمیر و مراقبت در صنایع نفت وگاز به کار می رود، می توان از آسانسور کارگاهی، به ویژه نوع چرخ دنده ایی آن استفاده کرد.

استفاده از آسانسور کارگاهی، باعث افزایش سطح کیفی و کمی در بازدهی افراد و پرسنل موجود در محل پروژه می شود.

از جمله دلایل استفاده از آسانسورهای کارگاهی در صنعت نفت و گاز می توان به ایمنی در زمان انجام کار و ضد انفجار بودن آسانسور های کارگاهی اشاره کرد.

در نیروگاه های مختلف مانند نیروگاه های ذغال سنگ، بویلرهای گاز و … یکی از بهترین روش ها برای حمل، انتقال و دسترسی عمودی راحت پرسنل و کارکنان، استفاده از آسانسور یا بالابر کارگاهی است.

منبع:

https://www.globalspec.com/learnmore/specialized_industrial_products/mining_equipment/elevators_oil_gas

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵